Šis patiekalas buvo optimizuotas 4 porcijos. Gali tekti keisti kiekį ir laiką. Čia rasite daugiau informacijos apie pakoreguotus porcijų dydžius:
Mūsų geriausi patarimai ir patarimai, kaip pritaikyti porcijų dydžius.
Pasiruošiame sultinį: ekologiško sultinio „Maggi“ kubelius ištirpiname verdančiame vandenyje. Jei kubeliai kietesni, prieš ruošdami patriname šakute arba sutrupiname.
Česnako skilteles ir nuluptą imbierą smulkiai sutarkuojame. Iš aitriosios paprikos išskobiame sėklytes ir supjaustome (jei nemėgstate aštriai, dėkite tik trečdalį ar pusę).
Puode įkaitiname šlakelį aliejaus, sukrečiame imbierą, česnaką, aitriąją papriką, pomidorų tyrę, beriame kario prieskonius ir maltą kuminą. Kelias minutes nuolat maišydami pakepiname, kol pasklis aromatas.
Viską užpilame paruoštu ekologišku sultiniu „Maggi“, šliūkštelime žuvies padažo (nebūtina), kokosų gėrimo ir leidžiame pavirti apie 10 min.
Kol verda, paruošiame ryžių makaronus (dažniausiai užtenka tik užpilti juos verdančiu vandeniu ir palikti 10 min.).
Paruošiame sriubos dubenėlius: į kiekvieną dedame makaronų, keptos lašišos gabalėlių (panaudokite likusią lašišą iš anksčiau), kukurūzų ir dosniai pabarstome smulkintomis kalendromis. Viską užpilame karštu sultiniu.
ssss