Tešlos lapą patepkite sviestu, perlenkite pusiau ir įklokite į 30 cm skersmens apvalią skardą. Tą patį padarykite su kitu tešlos lapu, kad gautųsi krepšelis įdarui.
Pyrago gaminimas
70
Min
Kiaušinius išplakite su grietinėle, tarkuotu sūriu, sutrupinta feta bei MAGGI prieskoniais ir supilkite į filo tešla išklotą skardą. Ant viršaus sudėkite pomidorus. Pyrago paviršių apipurkškite aliejumi. Pašaukite pyragą į 180 °C orkaitę ir kepkite 30 min. Tada pyrago viršų pridenkite folija ir kepkite dar maždaug 40-45 min., kol įdaras bus tvirtas.
Pyrago patiekimas
1
Min
Pyragą galima valgyti šaltą, neštis priešpiečiams į darbą.
Tešlos paruošimas
3
:
Filo tešlos (35x45 cm), Sviesto
Tešlos lapą patepkite sviestu, perlenkite pusiau ir įklokite į 30 cm skersmens apvalią skardą. Tą patį padarykite su kitu tešlos lapu, kad gautųsi krepšelis įdarui.
Kiaušinius išplakite su grietinėle, tarkuotu sūriu, sutrupinta feta bei MAGGI prieskoniais ir supilkite į filo tešla išklotą skardą. Ant viršaus sudėkite pomidorus. Pyrago paviršių apipurkškite aliejumi. Pašaukite pyragą į 180 °C orkaitę ir kepkite 30 min. Tada pyrago viršų pridenkite folija ir kepkite dar maždaug 40-45 min., kol įdaras bus tvirtas.
Pyrago patiekimas
3
Pyragą galima valgyti šaltą, neštis priešpiečiams į darbą.