Didelėje, gilioje keptuvėje įkaitinkite sviestą ir aliejų, sudėkite pusžiedžiais supjaustytus svogūnus, užberkite druskos ir pamaišydami kepkite ant vidutinės kaitros maždaug 20 min. Tada įmaišykite sutrintą česnaką, po 1-2 min. užpilkite vyną ir actą. Karštį padidinkite ir dar po 2 min. užberkite miltus ir išmaišykite su svogūnais. Tuomet užpilkite karštame vandenyje išmaišytą MAGGI sultinį ir 15 min. virkite ant nesmarkios kaitros.
Sriubos patiekimas
5
Min
Išvirtą sriubą išdalinkite į puodelius ar lėkštes, uždėkite po paskrudintą batono riekelę, užberkite sūrio ir pašaukite 200 °C orkaitę. Karštį įjunkite iš viršaus ir kaitinkite, kol sūris ant skrebučių ims burbuliuoti. Arba skrebučius skardoje paskrudinkite įkaitintoje orkaitėje ir tada sudėkite ant sriubos.
Sriubos gaminimas
2
:
Sviesto, Baltojo vyno acto, Aliejaus, Sauso baltojo vyno, MAGGI BIO jautienos sultinio, česnako, Miltų, Svogūno, Vandens, Druskos
Didelėje, gilioje keptuvėje įkaitinkite sviestą ir aliejų, sudėkite pusžiedžiais supjaustytus svogūnus, užberkite druskos ir pamaišydami kepkite ant vidutinės kaitros maždaug 20 min. Tada įmaišykite sutrintą česnaką, po 1-2 min. užpilkite vyną ir actą. Karštį padidinkite ir dar po 2 min. užberkite miltus ir išmaišykite su svogūnais. Tuomet užpilkite karštame vandenyje išmaišytą MAGGI sultinį ir 15 min. virkite ant nesmarkios kaitros.
Sriubos patiekimas
2
:
Prancūziško batono, Tarkuoto sūrio
Išvirtą sriubą išdalinkite į puodelius ar lėkštes, uždėkite po paskrudintą batono riekelę, užberkite sūrio ir pašaukite 200 °C orkaitę. Karštį įjunkite iš viršaus ir kaitinkite, kol sūris ant skrebučių ims burbuliuoti. Arba skrebučius skardoje paskrudinkite įkaitintoje orkaitėje ir tada sudėkite ant sriubos.