Šis patiekalas buvo optimizuotas 4 porcijos. Gali tekti keisti kiekį ir laiką. Čia rasite daugiau informacijos apie pakoreguotus porcijų dydžius:
Mūsų geriausi patarimai ir patarimai, kaip pritaikyti porcijų dydžius.
Lašišų filė nuplaukite, nusausinkite ir supjaustykite maždaug 3x3 cm ar kiek didesniais kubeliais. Marinatui į dubenį supilkite sojų padažą, miriną bei actą ir šiame mišinyje maišydami ištirpinkite cukrų. Tada į šį mišinį sudėkite lašišų gabaliukus. Padėkite dubenį į šaldytuvą 2-3 val.
Vėrinukams kopūstus nuplaukite, nusausinkite ir suverkite pramaišiui su lašišų gabaliukais. Kiekvieną vėrinuką verkite ant dviejų iešmų, kad būtų patogu vartyti. Apipurkškite vėrinukus aliejumi, pabarstykite druska ir kepkite ant grotelių, virš žarijų – kol žuvis bus iškepusi. Iškeptus vėrinukus pabarstykite sezamais ir ragaukite su MAGGI kečupu.