Šis patiekalas buvo optimizuotas 4 porcijos. Gali tekti keisti kiekį ir laiką. Čia rasite daugiau informacijos apie pakoreguotus porcijų dydžius:
Mūsų geriausi patarimai ir patarimai, kaip pritaikyti porcijų dydžius.
Mėsą supjaustykite vienodo dydžio gabaliukais. Svogūnus supjaustykite pusžiedžiais ir dubenyje delnais smarkiai juos pamaigykite. Inde vandenį, actą ir druską maišykite, kol pastaroji ištirps. Į marinavimo indo dugną įdėkite saują svogūnų, sluoksnį mėsos, lauro lapą, keletą pipirų. Tada - vėl sluoksnį svogūnų, mėsos, lauro lapą, pipirų. Ir taip, kol susluoksniuosite visą mėsą ir svogūnus. Galiausiai užpilkite marinatą, taip pat sultis iš svogūnų indo ir šašlykus padėkite į šaldytuvą 8-9 val.
Tuomet šašlykus suverkite ant iešmų ir juos pasukiodami kepkite virš žarijų, kol mėsa ims truputį skrusti.
Cukinijas supjaustykite maždaug 2 cm griežinėliais ir sudėkite į dubenį su paprikomis, užpilkite aliejų, užberkite druskos arba MAGGI prieskonių ir viską išmaišykite. Tada suverkite ant iešmų ir kepkite virš žarijų. Šašlykus ir daržoves ragaukite su MAGGI kečupu.