Svogūnų marinatui dubenyje sumaišykite cukrų, druska, actą ir vandenį.
Svogūnus supjaustykite ketvirčiais ir sudėkite į marinatą. Palikite marinuotis, 2-3 val., o dar geriau – pamarinuokite juos iš vakaro ir per naktį palikite šaldytuve.
Mėsos paruošimas
180
Min
Mėsos marinatui dubenyje sumaišykite aliejų ir MAGGI prieskonius.
Vištieną supjaustykite 3x3 cm kubeliais, sudėkite juos į marinatą ir palikite šaldytuve marinuotis 1-3 val.
Kepimas
30
Min
Suverkite vištieną ant iešmų pramaišiui su svogūnų gabaliukais ir kepkite virš žarijų, kol mėsą ant iešmo įpjovus ji nebebus rausva. Ragaukite šašlykus su žalumynais, jų salotomis arba išvirtais ryžiais, keptomis bulvėmis. Šašlykus skanu pagardinti MAGGI česnakiniu arba klasikiniu kečupu.
Svogūnų paruošimas
3
Svogūnų marinatui dubenyje sumaišykite cukrų, druska, actą ir vandenį.
Svogūnus supjaustykite ketvirčiais ir sudėkite į marinatą. Palikite marinuotis, 2-3 val., o dar geriau – pamarinuokite juos iš vakaro ir per naktį palikite šaldytuve.
Mėsos paruošimas
3
Mėsos marinatui dubenyje sumaišykite aliejų ir MAGGI prieskonius.
Vištieną supjaustykite 3x3 cm kubeliais, sudėkite juos į marinatą ir palikite šaldytuve marinuotis 1-3 val.
Kepimas
3
Suverkite vištieną ant iešmų pramaišiui su svogūnų gabaliukais ir kepkite virš žarijų, kol mėsą ant iešmo įpjovus ji nebebus rausva. Ragaukite šašlykus su žalumynais, jų salotomis arba išvirtais ryžiais, keptomis bulvėmis. Šašlykus skanu pagardinti MAGGI česnakiniu arba klasikiniu kečupu.