Moliūgą ir vištieną supjaustykite kubeliais, dubenyje sumaišykite su aliejumi bei MAGGI prieskoniais ir padėkite 1 val. į šaldytuvą marinuotis.
Kepimas
10
Min
Tada mėsos ir moliūgo kubelius glaudžiai suverkite ant iešmelių ir kepkite ant įkaitintų grotelių, kiekvieną pusę maždaug po 3 min.
Garnyro paruošimas
10
Min
Perpjautą radicchio salotą pašlakstykite trupučiu alyvuogių aliejaus ir taip pat paskrudinkite ant grotelių. Likusiu aliejumi pašlakstykite burokėlių lapelius Pagardinkite viską druska bei pipirais ir ragaukite.
Pasiruošimas
3
Moliūgą ir vištieną supjaustykite kubeliais, dubenyje sumaišykite su aliejumi bei MAGGI prieskoniais ir padėkite 1 val. į šaldytuvą marinuotis.
Kepimas
3
Tada mėsos ir moliūgo kubelius glaudžiai suverkite ant iešmelių ir kepkite ant įkaitintų grotelių, kiekvieną pusę maždaug po 3 min.
Garnyro paruošimas
3
Perpjautą radicchio salotą pašlakstykite trupučiu alyvuogių aliejaus ir taip pat paskrudinkite ant grotelių. Likusiu aliejumi pašlakstykite burokėlių lapelius Pagardinkite viską druska bei pipirais ir ragaukite.