Šis patiekalas buvo optimizuotas 4 porcijos. Gali tekti keisti kiekį ir laiką. Čia rasite daugiau informacijos apie pakoreguotus porcijų dydžius:
Mūsų geriausi patarimai ir patarimai, kaip pritaikyti porcijų dydžius.
Į miltus įpilkite lydyto sviesto arba aliejaus, druskos ir karšto vandens. Viską sumaišykite šakute ar medine mentele, o kai masė susijungs, minkykite ją rankomis. Atidėkite 15 minučių uždengę.
Daržoves sutrinkite šakute ir suberkite į dubenį su sultiniu. Į dubenį suberkite išvirtus lęšius. Keptuvėje apkepkite kubeliais pjaustytą svogūną, kol pagels. Supjaustykite grybus ir kepkite alyvuogių aliejuje, baigiant kepti suberkite svogūną ir česnaką. Į lęšius suberkite grybus. Pagardinkite mairūnais, sojos padažu, druska ir pipirais. Kruopščiai sumaišykite.
Virtinukų tešlą labai plonai susukite ir iš tešlos padarykite mažus apskritimus, pavyzdžiui, su stikline. Ant kiekvieno jų uždėkite po truputį įdaro. Sulenkite koldūnus per pusę ir kruopščiai išminkykite kraštą. Kraštą galima papildomai dekoruoti.
Virtinukus virti pasūdytame verdančiame vandenyje.