Šis patiekalas buvo optimizuotas 4 porcijos. Gali tekti keisti kiekį ir laiką. Čia rasite daugiau informacijos apie pakoreguotus porcijų dydžius:
Mūsų geriausi patarimai ir patarimai, kaip pritaikyti porcijų dydžius.
Puode ant vidutinės ugnies aliejuje keletą minučių pakepinkite svogūną. Tada suberkite česnaką ir dar šiek tiek patroškinkite.
Į puodą supilkite karštą sultinį ir suberkite pjaustytas bulves ir žiedynais atskirtus žiedinius kopūstus. Virkite 15-20 minučių, kol daržovės suminkštės.
Sriubą sutrinkite trintuvu iki vientisos masės, tada suberkite lydytą arba kreminį sūrį ir tarkuotą sūrį. Leiskite sūriui įsilieti į sriubą ir viską išmaišykite. Sriubą galite dar kartą pakaitinti, kol užvirs.
Papuošimui supjaustykite žiedinio kopūsto žiedynus ir apkepkite juos svieste iki auksinės spalvos viduje.