Šis patiekalas buvo optimizuotas 6 porcijos. Gali tekti keisti kiekį ir laiką. Čia rasite daugiau informacijos apie pakoreguotus porcijų dydžius:
Mūsų geriausi patarimai ir patarimai, kaip pritaikyti porcijų dydžius.
Čiabatą supjaustykite, apibarstykite druska ir pipirais, apšlakstykite alyvuogių aliejumi ir įdėkite į iki 200° C įkaitintą orkaitę kepti 3–4 minutes.
Keptuvėje karamelizuokite raudonuosius svogūnus, pakepdami juos su cukrumi ir balzaminiu actu. Kaip ir svogūnus, karamelizuokite perpus supjaustytus pomidoriukus. Supjaustytą lapinį kopūstą pakepinkite keptuvėje su balzaminiu actu.
Smulkiai supjaustykite mangą ir silkės filė. Viską sudėkite ant čiabatos. Iš pradžių dėkite pakepintą lapinį kopūstą, vėliau silkės, mango gabaliukus ir pomidoriukų puseles