Nugarinę nuplaukite, nusausinkite ir supjaustykite dideliais (3x3 cm) kubeliais. Dubenyje aliejų sumaišykite su MAGGI prieskoniais, sudėkite į šį mišinį mėsą ir išmaišykite. Padėkite dubenį į šaldytuvą 2-3 val. arba kepkite iš karto.
Garnyro paruošimas
30
Min
Paprikas peiliu suformuokite lyg laivelius, pašalinkite sėklas. Šiek tiek patepkite jas aliejumi ir apkepkite ant grotelių.
Ryžius išvirkite pasūdytame vandenyje, kaip nurodyta ant pakuotės. Šaukštu ryžius perkelkite į paprikas ir grąžinkite ant grotelių sušilti.
Pagardui jogurtą išmaišykite su kečupu.
Kepimas
30
Min
Kiaulieną suverkite ant iešmų ir kepkite virš žarijų, kol bus minkšta, sultinga ir truputį apskrudusi. Ragaukite su ryžiais paprikose ir saldžiarūgščiu pagardu.
Mėsos paruošimas
3
Nugarinę nuplaukite, nusausinkite ir supjaustykite dideliais (3x3 cm) kubeliais. Dubenyje aliejų sumaišykite su MAGGI prieskoniais, sudėkite į šį mišinį mėsą ir išmaišykite. Padėkite dubenį į šaldytuvą 2-3 val. arba kepkite iš karto.
Garnyro paruošimas
3
Paprikas peiliu suformuokite lyg laivelius, pašalinkite sėklas. Šiek tiek patepkite jas aliejumi ir apkepkite ant grotelių.
Ryžius išvirkite pasūdytame vandenyje, kaip nurodyta ant pakuotės. Šaukštu ryžius perkelkite į paprikas ir grąžinkite ant grotelių sušilti.
Pagardui jogurtą išmaišykite su kečupu.
Kepimas
3
Kiaulieną suverkite ant iešmų ir kepkite virš žarijų, kol bus minkšta, sultinga ir truputį apskrudusi. Ragaukite su ryžiais paprikose ir saldžiarūgščiu pagardu.