Šis patiekalas buvo optimizuotas 4 porcijos. Gali tekti keisti kiekį ir laiką. Čia rasite daugiau informacijos apie pakoreguotus porcijų dydžius:
Mūsų geriausi patarimai ir patarimai, kaip pritaikyti porcijų dydžius.
Smulkiai supjaustykite svogūną. Susmulkinkite česnaką. Iš paprikų išimkite sėklas ir supjaustykite kubeliais. Nuplaukite ir nusausinkite avinžirnius.
Didelėje keptuvėje įkaitinkite aliejų. Suberkite susmulkintą svogūną ir pakepinkite iki skaidrumo. Suberkite česnaką ir kuminą, pakepinkite apie minutę.
Suberkite susmulkintas paprikas ir avinžirnius ir pakepinkite kelias minutes.
Supilkite Maggi Tikka Masala pastą ir gerai išmaišykite. Supilkite kubeliais pjaustytus konservuotus pomidorus. Pagardinkite druska ir pipirais pagal skonį. Kaitinkite ant vidutinės ugnies apie 5 minutes, kol padažas šiek tiek sutirštės.
Padaže padarykite 4 nedidelius įdubimus ir įmuškite į juos kiaušinius. Uždenkite keptuvę ir kaitinkite ant silpnos ugnies, kol kiaušinių baltymai sustings, o tryniai vis dar bus skysti.
Patiekite apibarstę petražolėmis.