Svogūną supjaustyti pusžiedžias ir apkepti keptuvėje su alyvuogių aliejumi, suminkštėjus užpilti šiek tiek vyno. Vėliau į keptuvę sudėti maltą jautieną. Kai mėsa apkepa, užpilti šiek tiek balzaminio acto, supilti pomidorų padažą ir palikti pasitroškinti. Pagardinti druska ir pipirais.
Tešlos paruošimas
5
Min
Tuo metu reikia pasiruošti kepimo formeles. Tam labai tinka silikoninės keksiukų formelės. Tešlos lakštus supjaustyti kvadratais ir dėti į formeles, kad padengtų dugną ir šonus. Tešlos turi būti ir šiek tiek išlindę iš formelės. Dėti įdarą ir uždengti paviršių papildomu gabaliuku tešlos. Šonus gerai užspausti. Paviršių patepti kiaušinio plakiniu.
Kepimas
25
Min
Kepti iki 180°C įkaitintoje orkaitėje apie 20-25 min.
Mėsos įdaro paruošimas
3
:
Maltos jautienos, Svogūnų, Baltojo vyno, Baltojo balzaminio acto, MAGGI itališko stiliaus padažo, Alyvuogių aliejaus, Pipirų, Druskos
Svogūną supjaustyti pusžiedžias ir apkepti keptuvėje su alyvuogių aliejumi, suminkštėjus užpilti šiek tiek vyno. Vėliau į keptuvę sudėti maltą jautieną. Kai mėsa apkepa, užpilti šiek tiek balzaminio acto, supilti pomidorų padažą ir palikti pasitroškinti. Pagardinti druska ir pipirais.
Tuo metu reikia pasiruošti kepimo formeles. Tam labai tinka silikoninės keksiukų formelės. Tešlos lakštus supjaustyti kvadratais ir dėti į formeles, kad padengtų dugną ir šonus. Tešlos turi būti ir šiek tiek išlindę iš formelės. Dėti įdarą ir uždengti paviršių papildomu gabaliuku tešlos. Šonus gerai užspausti. Paviršių patepti kiaušinio plakiniu.
Kepimas
3
Kepti iki 180°C įkaitintoje orkaitėje apie 20-25 min.