Šis patiekalas buvo optimizuotas 8 porcijos. Gali tekti keisti kiekį ir laiką. Čia rasite daugiau informacijos apie pakoreguotus porcijų dydžius:
Mūsų geriausi patarimai ir patarimai, kaip pritaikyti porcijų dydžius.
Svogūną supjaustyti pusžiedžias ir apkepti keptuvėje su alyvuogių aliejumi, suminkštėjus užpilti šiek tiek vyno. Vėliau į keptuvę sudėti maltą jautieną. Kai mėsa apkepa, užpilti šiek tiek balzaminio acto, supilti pomidorų padažą ir palikti pasitroškinti. Pagardinti druska ir pipirais.
Tuo metu reikia pasiruošti kepimo formeles. Tam labai tinka silikoninės keksiukų formelės. Tešlos lakštus supjaustyti kvadratais ir dėti į formeles, kad padengtų dugną ir šonus. Tešlos turi būti ir šiek tiek išlindę iš formelės. Dėti įdarą ir uždengti paviršių papildomu gabaliuku tešlos. Šonus gerai užspausti. Paviršių patepti kiaušinio plakiniu.
Kepti iki 180°C įkaitintoje orkaitėje apie 20-25 min.