Šis patiekalas buvo optimizuotas 4 porcijos. Gali tekti keisti kiekį ir laiką. Čia rasite daugiau informacijos apie pakoreguotus porcijų dydžius:
Mūsų geriausi patarimai ir patarimai, kaip pritaikyti porcijų dydžius.
Pupeles nusunkite ir perliekite šaltu vandeniu. Visus ingredientus, išskyrus citriną ir žalumynus, sudėkite į troškintuvą arba didelę keptuvę aukštais kraštais.
Uždenkite dangtį ir troškinkite ant nesmarkios ugnies 2-2,5 val., kol mėsą bus lengva suplėšyti mažais gabaliukais. Retsykiais patikrinkite, ar pakanka skysčio – jeigu reikia, užpilkite šiek tiek vandens.
Baigiant gaminti patikrinkite, ar pakanka druskos, pipirų. Patiekalą patiekite su žalumynais ir citrinos skiltelėmis.