Šis patiekalas buvo optimizuotas 4 porcijos. Gali tekti keisti kiekį ir laiką. Čia rasite daugiau informacijos apie pakoreguotus porcijų dydžius:
Mūsų geriausi patarimai ir patarimai, kaip pritaikyti porcijų dydžius.
Kiaušinį išplakite su MAGGI prieskoniais. Plakinyje suvilgykite vištienos gabaliukus, pavoliokite juos džiūvėsėliuose ir iškepkite įkaitintame aliejuje.
Jogurtą išmaišykite su kečupu ir ištepkite šiuo pagardu lavašo lapus. Užtieskite ant viršaus salotų lapus. Prie lavašo krašto išilgai dėkite po du vištienos gabaliukus ir truputį pavyniokite lyg vyniotinį. Tada užlenkite lavašą iš šonų centro link ir tada toliau vyniokite iki galo lyg vyniotinį.
Supjaustykite lavašo vyniotinius griežinėliais. Ragaukite su sultenėmis ir pomidorais.