Šis patiekalas buvo optimizuotas 8 porcijos. Gali tekti keisti kiekį ir laiką. Čia rasite daugiau informacijos apie pakoreguotus porcijų dydžius:
Mūsų geriausi patarimai ir patarimai, kaip pritaikyti porcijų dydžius.
Bulves supjaustykite ir išvirkite pasūdytame vandenyje, nusunkite ir dubenyje sutrinkite šakute.
Lašišą ir lauro lapelius įdėkite į keptuvę, užpilkite vandenį arba pieną. Kai skystis užvirs, karštį sumažinkite iki silpno ir žuvį troškinkite maždaug 10 min.
Tada žuvį perkelkite į dubenį prie bulvių, įmuškite kiaušinius, įberkite pusę džiūvėsėlių, druskos, pipirų, sukapotų žalumynų ir delnais formuokite kotletukus.
Pavoliokite juos likusiuose džiūvėsėliuose ir kepkite ant vidutinės kaitros įkaitintame aliejuje. Tada užpilkite MAGGI padažą ir viską dar 3 min. pakaitinkite. Patiekite su citrinos skiltelėmis, žalumynais.