Šis patiekalas buvo optimizuotas 10 porcijos. Gali tekti keisti kiekį ir laiką. Čia rasite daugiau informacijos apie pakoreguotus porcijų dydžius:
Mūsų geriausi patarimai ir patarimai, kaip pritaikyti porcijų dydžius.
Tešlai sviestą sutarkuokite ir sumaišykite su miltais, druska, grietine ir kiaušiniais. Viską gerai suminkykite į kamuolį. Padalinkite tešlą į 10 lygių dalių.
Įdarui svogūnus susmulkinkite, pagardinkite druska ir pamaišydami kepkite ant nesmarkios ugnies, kol ims karamelizuotis. Tada įmaišykite baltąjį balzaminį actą ir dar 1-2 min. kepkite, po to nukelkite nuo ugnies. Kiaulieną sumaišykite su svogūnais ir MAGGI prieskoniais.
Iš tešlos gabaliuko delnais suformuokite kamuoliuką, suplokite jį, paploninkite, uždėkite 2 šaukštus įdaro ir, užlenkę tešlą virš įdaro, sulipdykite ją. Taip paruoštus kibinus patepkite kiaušinio plakiniu užberkite sezamų ir kepkite 180 °C orkaitėje 45 min., kol ims gražiai rusvėti. Sultiniui karštame vandenyje išmaišykite MAGGI ruošinį ir ragaukite jį su iškeptais kibinais.