Kambario temperatūros jautieną įtrinkite alyvuogių aliejaus ir Vusterio padažo mišiniu, palikite 15-20 min. pasimarinuoti.Įkaitintoje grilio keptuvėje kepkite jautieną po maždaug 4 min. kiekvieną pusę. Iškeptą pagardinkite pipirais.
Bulvių paruošimas
25
Min
Bulves sudėkite į verdantį pasūdytą vandenį ir 15 min. virkite. Tada nusunkite, sudėkite į kepimo skardą. Kiekvieną bulvę šaukštu ar mentele spustelkite, kad įtrūktų odelė, ir pašlakstę kepimo aliejumi, pašaukite į 200-220 °C orkaitę. Kepkite, kol ims skrusti.
Garnyro paruošimas
5
Min
Ridikėlius bei svogūnų laiškus smulkiai supjaustykite, pagardinkite druska bei pipirais ir patiekite su iškepta mėsa ir bulvėmis. Ragaukite su MAGGI kečupu.
Mėsos paruošimas
3
Kambario temperatūros jautieną įtrinkite alyvuogių aliejaus ir Vusterio padažo mišiniu, palikite 15-20 min. pasimarinuoti.Įkaitintoje grilio keptuvėje kepkite jautieną po maždaug 4 min. kiekvieną pusę. Iškeptą pagardinkite pipirais.
Bulvių paruošimas
3
Bulves sudėkite į verdantį pasūdytą vandenį ir 15 min. virkite. Tada nusunkite, sudėkite į kepimo skardą. Kiekvieną bulvę šaukštu ar mentele spustelkite, kad įtrūktų odelė, ir pašlakstę kepimo aliejumi, pašaukite į 200-220 °C orkaitę. Kepkite, kol ims skrusti.
Garnyro paruošimas
3
Ridikėlius bei svogūnų laiškus smulkiai supjaustykite, pagardinkite druska bei pipirais ir patiekite su iškepta mėsa ir bulvėmis. Ragaukite su MAGGI kečupu.