Šis patiekalas buvo optimizuotas 12 porcijos. Gali tekti keisti kiekį ir laiką. Čia rasite daugiau informacijos apie pakoreguotus porcijų dydžius:
Mūsų geriausi patarimai ir patarimai, kaip pritaikyti porcijų dydžius.
Įdarui mėsą ir žalumynus išmaišykite su MAGGI prieskoniais.
Kefyrą, miltus ir druską išmaišykite, gerai suminkykite. Tešlą plonai iškočiokite iki maždaug 3 mm storio.
Uždėję dubenėlį ant tešlos peiliu aplink apipjaukite. Ant gauto apskritimo vienos pusės dėkite šaukštą ar du (nelygu išpjautas apskritimas) įdaro, kita tešlos apskritimo puse įdarą užklokite ir paruoštą čebureką užsandarinkite.
Taip paruoštus čeburekus dėkite po kelis į įkaitintą aliejų keptuvėje aukštais kraštais, puode ar gruzdintuvėje. Kai viena čebureko pusė apskrus, apverskite jį. Iškeptus čeburekas sudėkite ant popierinio rankšluosčio. Gardu su MAGGI BIO daržovių sultiniu.