Bulves ir morkas išvirkite pasūdytame vandenyje, nusunkite ir sugrūskite iki rupios košės. Į šią masę įmaišykite 1 kiaušinį ir MAGGI prieskonius. Delnais iš jos formuokite nedidelius kotletukus, kiekvieną jų suvilgykite kiaušinio plakinyje, pavoliokite džiūvėsėliuose ir sudėkite ant folijos skardoje. Kiekvieną kotletuką apipurkškite aliejumi ir pašaukite skardą į 200 °C orkaitę. Kepkite maždaug 25-30 min.
Padažo gaminimas
35
Min
Padažui svogūną susmulkinkite ir pamaišydami kepkite įkaitintame aliejuje ant vidutinės kaitros. Kai ims skrusti, išgriebkite į lėkštę. Į keptuvėje likusį aliejų sudėkite nuvalytus ir susmulkintus pievagrybius. Kepkite 15-20 min., įdėkite sviestą, užberkite čiobrelius, druskos, pipirų, galiausiai įmaišykite grietinėlę. Iškeptus kotletukus ragaukite su šiuo padažu.
Kotletų gaminimas
2
Bulves ir morkas išvirkite pasūdytame vandenyje, nusunkite ir sugrūskite iki rupios košės. Į šią masę įmaišykite 1 kiaušinį ir MAGGI prieskonius. Delnais iš jos formuokite nedidelius kotletukus, kiekvieną jų suvilgykite kiaušinio plakinyje, pavoliokite džiūvėsėliuose ir sudėkite ant folijos skardoje. Kiekvieną kotletuką apipurkškite aliejumi ir pašaukite skardą į 200 °C orkaitę. Kepkite maždaug 25-30 min.
Padažo gaminimas
2
Padažui svogūną susmulkinkite ir pamaišydami kepkite įkaitintame aliejuje ant vidutinės kaitros. Kai ims skrusti, išgriebkite į lėkštę. Į keptuvėje likusį aliejų sudėkite nuvalytus ir susmulkintus pievagrybius. Kepkite 15-20 min., įdėkite sviestą, užberkite čiobrelius, druskos, pipirų, galiausiai įmaišykite grietinėlę. Iškeptus kotletukus ragaukite su šiuo padažu.