Šis patiekalas buvo optimizuotas 4 porcijos. Gali tekti keisti kiekį ir laiką. Čia rasite daugiau informacijos apie pakoreguotus porcijų dydžius:
Mūsų geriausi patarimai ir patarimai, kaip pritaikyti porcijų dydžius.
Nuplaukite ir nuvalykite šonkaulius. Padalinkite į mažesnes porcijas ir paskaninkite druska bei pipirais.
Suberkite maltą česnaką, svogūną ir saldžiąją papriką ir kruopščiai įmasažuokite mėsos gabaliukus, kad prieskoniai priliptų prie šonkaulių.
Šonkaulius aptepkite BBQ padažu ir palikite bent 30 minučių pasimarinuoti šaldytuve. Jei galite, palikite šonkaulius per naktį šaldytuve.
Praėjus šiam laikui, perkelkite į indą ir kepkite uždengę apie 1 valandą orkaitėje, įkaitintoje iki 180 * C. Tada atidarykite indą ir kepkite dar 30-45 minutes, kol mėsa suminkštės ir lupsis nuo kaulo. 15 minučių iki kepimo pabaigos galite papildomai patepti juos padažu, kad jie karamelizuotųsi orkaitėje.
Šonkaulius patiekite su amerikietišku MAGGI barbekiu padažu su skrudinto cukraus sirupu.