Šis patiekalas buvo optimizuotas 4 porcijos. Gali tekti keisti kiekį ir laiką. Čia rasite daugiau informacijos apie pakoreguotus porcijų dydžius:
Mūsų geriausi patarimai ir patarimai, kaip pritaikyti porcijų dydžius.
Į įkaitintą keptuvę odele žemyn sudėkite mėsą ir kepkite ant vidutinio karšumo ugnies kiekvieną pusę po maždaug 7 min. Mėsą perkelkite į lėkštę ir laikykite šiltai.
Į keptuvėje likusias mėsos sultis supilkite vyno actą, medų ir brendį, vandenyje išmaišytą sultinį. Maišydami kaitinkite ant nesmarkios ugnies, kol ims truputį tirštėti, įberkite druskos, pipirų. Tada sudėkite griežinėliais supjaustytus greipfrutus ir maždaug 1-2 min. juos troškinkite. Šį pagardą patiekite su kepta antiena ir saulėgrąžų daigais.