Šis patiekalas buvo optimizuotas 6 porcijos. Gali tekti keisti kiekį ir laiką. Čia rasite daugiau informacijos apie pakoreguotus porcijų dydžius:
Mūsų geriausi patarimai ir patarimai, kaip pritaikyti porcijų dydžius.
Triušieną nuplaukite ir nusausinkite popieriniu rankšluosčiu. Miltus sumaišykite su druska ir pipirais. Šiame mišinyje pavoliokite triušienos gabaliukus ir sudėkite į keptuvėje įkaitintą aliejų bei sviestą. Kepkite ant vidutinės kaitros, kol susidarys traški plutelė, maždaug 6-8 min.
Puode užvirinkite vandenį, įmaišykite MAGGI sultinio kubelius, įmeskite čiobrelio šakeles ir sudėkite apkeptą triušieną. Uždenkite dangtį ir troškinkite ant silpnos ugnies 1 val. Tada supilkite vyną ir troškinkite dar 30 min., kol mėsa bus visai minkšta. Baigiant troškinti ant mėsos sudėkite verdančiu vandeniu perlietus brokolius ir puodą uždenkite. Po 5 min. patiekalas bus paruoštas ragauti.