Šis patiekalas buvo optimizuotas 4 porcijos. Gali tekti keisti kiekį ir laiką. Čia rasite daugiau informacijos apie pakoreguotus porcijų dydžius:
Mūsų geriausi patarimai ir patarimai, kaip pritaikyti porcijų dydžius.
Dubenėlyje sumaišykite MAGGI prieskonius, alyvuogių aliejų, pipirus. Įdėkite šlauneles į troškintuvą ir palikite šaldytuve 1-2 val. Po to supilkite į troškintuvą vyną, užberkite druskos, troškintuvą uždenkite ir pašaukite į 160 °C orkaitę. Troškinkite 1,5-2 val. Jei skysčio troškintuve pasidarytų per mažai, užpilkite šiek tiek vandens.
Abrikosus perpjaukite pusiau, pašalinkite kauliukus. Dubenėlyje sumaišykite medų, vyno actą ir 2 šaukštus sulčių iš troškintuvo. Į šį mišinį sudėkite abrikosų puseles, lengvai pamaišykite, kad jie pasidengtų šiuo mišiniu, tuomet perkelkite juos į troškintuvą prie šlaunelių.
Abrikosus perpjaukite pusiau, pašalinkite kauliukus. Dubenėlyje sumaišykite medų, vyno actą ir 2 šaukštus sulčių iš troškintuvo. Į šį mišinį sudėkite abrikosų puseles, lengvai pamaišykite, kad jie pasidengtų šiuo mišiniu, tuomet perkelkite juos į troškintuvą prie šlaunelių.