Šis patiekalas buvo optimizuotas 4 porcijos. Gali tekti keisti kiekį ir laiką. Čia rasite daugiau informacijos apie pakoreguotus porcijų dydžius:
Mūsų geriausi patarimai ir patarimai, kaip pritaikyti porcijų dydžius.
Miltus persijokite į dubenį, pašildykite pieną. Sutrupinkite mieles į puodelį, įpilkite cukraus, šaukštą miltų ir pieno, sumaišykite ir palikite pakilti. Į miltus įpilkite druskos, aliejaus ir kylančių mielių. Kruopščiai išminkykite tešlą. Tešlą uždenkite audiniu ir palikite vienai valandai pakilti.
Nulupkite sunokusius, didelius pomidorus (užplikykite verdančiu vandeniu, tada užpilkite šaltu vandeniu) ir supjaustykite kubeliais. Galite naudoti ir konservuotus pomidorus.
Nulupkite svogūnus ir česnakus ir juos supjaustykite mažais kubeliais. Įdėkite supjaustytus svogūnus ir česnakus į keptuvę su pomidorais. Kepkite 5-7 minutes, kol iš vandens išgaruos šiek tiek skysčio, o padažas bus norimos tekstūros.
Iš tešlos suformuokite pico padą, jį aptepkite alyvuogių aliejumi ir kepkite ant karštų grotelių viršutinėje lentynoje 3–5 minutes, kol tešloje pasirodys grilio žymės.
Ant iškepto picos pado sudėkite iškeptas daržoves ir sūrį. Picą kepkite ant grotelių dar kelias minutes, kol sūris ištirps. Groteles galite uždengti dangčiu arba aliuminio folija - tada pica iškeps greičiau.
Patiekite su MAGGI itališku padažu.